Naha anjeun milarian masakan matah enteng anu ngeunah pisan sareng unik sareng hayam?, Sampler Ayam ngalawan kagagalan Cara sederhana masak masakan matah ayeuna nuju dipilarian ku seueur jalma di sabudeureun urang, panginten anjeun salah sahijina. Jalma-jalma ngagunakeun internét pikeun alat pikeun diajar ngeunaan gambar anu bakal janten inspirasi. Diposting kali ini saya akan membagikan panduan cara membuat resep Sambal Matah Ayam yang enak ini yang tidak terlalu keras tapi tidak gampang. Upami dirawat kalayan henteu leres, hasilna moal nyugemakeun atanapi henteu pikaresepeun. Nyatana, samba hayam anu nikmat ieu kedah ngagaduhan rasa sareng aroma anu tiasa ngahudang napsu urang.
Seueur hal anu mangaruhan kana rasa samba hayam, mimiti ti jinis bahan, teras pilihan bahan anu paling seger, dugi ka cara persiapan, teras ngolah sareng jasa. Dimana wae anjeun, upami anjeun hoyong ngadamel hayam samba matah anu nikmat, ulah hariwang sabab upami anjeun parantos terang trikna, tuangeun ieu tiasa pikaresepeun. Di handap ieu aya gambar tipung hayam Sambal Matah anu bisa dijadikeun conto.
Jumlah porsi anu bisa dibikeun pikeun persiapan sambal hayam nyaéta 3 urang. Janten pastikeun bagian ieu cekap pikeun nyumbang ka anjeun sareng anu dipikacinta.
Aya sababaraha cara basajan tur merenah pikeun nyiapkeun hayam siap-dijieun ku tipung sambal matah. Anjeun tiasa nyiapkeun masakan Sampel Hayam Matah kalayan 7 bahan sareng 4 léngkah. Ieu léngkah-léngkah pikeun nyiapkeun piring.
Bahan sareng rempah anu dianggo dina persiapan samba hayam:
- Potong dada hayam kana buah leutik
- Mangkuk hayam multifungsi
- 5 daun jeruk, parut halus
- 10 Cabe Brawit / Halo upami hoyong langkung bumbu tambihan deui haha ipis ipis ulah ipis teuing
- 3 bawang bombay, finely dicincang
- 3 siung bawang bodas, dicincang halus
- 2 gram lemon sliced ipis
Kumaha carana masak hayam jeung simbolis mate yerba
- Aduk rata hayam jeung lauk hayam terus tumis (biasana digoréng, ieu mah hayam gimana.goreng ja hehe), tiriskeun.
- Teras tiriskeun hayam sareng masak bawang bodas heula, jaga supados bawang bodas henteu gancang kaduruk.
- Terus tambahkeun bawang, cabe, daun jeruk sareng kulit jeruk nipis (di dieu anjeun bakal bersin sabab pangarangna gaduh cabé goreng) pikeun rasa sakedik.
- Upami éta rada luntur sareng dicampur sateuacanna, tambahkeun tipung hayam sareng aduk dugi ka janten massa homogen. Rengse, basajan pisan, nikmat, ngan nikmat, ditambah 2 gelas per minggu. Wilujeng berkarya, mugia sukses.
Anjeun? Teu gampang Cara nyieun tipung hayam matah sambal di imah. usaha alus!
0 Post a Comment
Post a Comment