Pilari inspirasi ulang Léngkah gampang pikeun nyiapkeun gourmet goreng anu unik? Ibu-ibu ngora biasa ngagunakeun Internét dina smartphonena pikeun milarian inpormasi grafis anu tiasa dianggo salaku ide. Nya, dina waktos ieu kuring bakal ngabagi léngkah-léngkah kumaha ngalayanan conto goreng. Masak kadaharan lezat teu hésé pisan, tapi teu gampang. Lamun diolah teu bener, hasilna moal nyugemakeun atawa nikmat. Tangtosna, karpét saffron anu seungit anu dipanggang dina talang kedah ngagaduhan ambu sareng rasa anu tiasa ngarusak napsu anjeun.
Rasa Gurame Tambaga Sambel Matah mangaruhan sababaraha hal, mimiti jenis bahan, teras pilihan bahan seger, cara ngolah jeung pangiriman. Upami anjeun hoyong masak karpét sampil anu enak di bumi, anjeun henteu kedah hariwang, sabab upami anjeun parantos terang resepna, tuangeun ieu tiasa janten suguhan khusus. Di handap ieu hiji gambar patali Gourami Bakar Sambel Mat, nu bisa Anjeun pake salaku tarjamah.
Muhun waktos ieu urang nyobian, hayu urang masak sambal tikar di kandang di imah jeung labu. Hatur nuhun kana bahan basajan, kadaharan ieu bisa alus pikeun kaséhatan sakabéh kulawarga. Anjeun tiasa masak kasur tambaga sambel gurami nganggo 15 bahan sareng 3 léngkah. Ieu kumaha carana masak.
Bahan jeung rempah diperlukeun pikeun nyieun kasur tambaga padet
- 5 lauk nikmat
- bungbu pindang
- 7 kuintal bawang bodas
- 1 séndok cilantro
- 1 séndok uyah
- 1 séndok bubuk kunyit
- Pikeun rasa mentega
- Cat minyak
- 100 gram margarin cair
- 4 Soy Amis Sop
- Pikeun ngahiji
- béas seger
- Daun apu
- Waluh
- Mat sambali (tingali resep)
Cara masak sambel goreng waluh
- Budidaya jeung ngumbah lauk. Finely rendang sup marinade, garing kulit lauk 30-45 menit saméméh masak
- Tumis lauk nepi ka satengah rengse, lajeng nambahkeun margarin jeung kecap jeung masak nepi ka siap.
- Sajikan ikan bakar dengan lapland, sangu segar dan sambal serasi.
salaku? Gampang, leres? Kieu kumaha carana ngadamel kasur tambaga sambel gurami anu tiasa dipraktékkeun di bumi. Wilujeng nyobian!
0 Post a Comment
Post a Comment