Naha anjeun milarian ideu kumaha cara ngadamel gourmet gourmet anu lezat gluten bébas + sambal matah anu unik sareng gampang didamel? Lezat gourmet gluten bébas tipung goram + sambal matah resep. Jalma-jalma biasa ngagunakeun Internét dina telepon sélulér pikeun nyandak inpormasi salaku ide. Nah kali ini saya akan membagikan langkah-langkah membuat resep gurum goreng + sambal matah tanpa gluten, bikin anguila supaya susah dan gampang. Upami teu dirawat kalayan leres, hasilna tiasa mulus sareng teu nyaman. Sanajan nikmat gluten bébas goreng tepung + gourmet sambal matah, éta kudu boga bau jeung rasa nu bisa nyieun urang lapar.
Gourmet Goreng Tepung Bebas Gluten + Sambal Matah mangaruhan kualitas rasa, ti jenis bahan nepi ka pilihan bahan seger, cara disiapkeun jeung dilayanan. Upami anjeun hoyong ngadamel gurum goreng + sambal matah anu lezat di bumi, tong hariwang sabab masakan ieu tiasa janten hadiah anu istimewa upami anjeun parantos terang teknikna. Di handap ieu gambar Goreng Tepung + Sambal Matah gluten free gourmet dish nu bisa Anjeun pake salaku sawangan.
Gurem Goreng Tepung Gluten Free + Eusi Jumlah porsi anu anjeun tiasa dianggo pikeun ngadamel matah 3. Janten pastikeun porsina cekap pikeun anjeun sareng anu dipikacinta.
Sajaba ti éta, waktu masak Gurem Goreng Tepung Gluten Free + Sambal Matah diperkirakeun kurang leuwih 1 jam.
Muhun, waktos ieu urang nyoba nyieun sorangan bebas gluten goreng gurum + sambal matah bari diuk di imah. Ku tetep bahan basajan, hidangan ieu bisa mantuan ngajaga awak anjeun cageur salaku hiji kulawarga. Anjeun tiasa ngadamel Gureme Goreng Tepung + Sambal Matah Gluten Free kalayan 10 bahan sareng 9 léngkah masak. Léngkah pikeun nyiapkeun piring ieu.
Bahan sareng rempah anu diperyogikeun pikeun ngaleupaskeun Gureme Goreng Tepung + Sambal Matah Gluten:
- 1 acre Gauram
- 5 sirah bawang bodas
- 2 limun
- 6 sendok tipung mokaf
- 4 sendok tipung béas
- 2 endog
- 1,5 séndok téh uyah
- 1 séndok kaldu hayam
- 1 bagian kunyit
- 1 séndok bubuk coriander
Cara masak Gluten Free Gurem Goreng Tepung + Sambal Matah
- Kumbah lauk goram, saring jeruk nipis sarta ninggalkeun salila 15 menit pikeun ngaleungitkeun bau lauk amis.
- Pikeun bumbu lauk: Campur jeung bawang bodas, turmeric, uyah jeung coriander bubuk.
- Kocok 1 endog kalayan rempah mashed
- Marinate lauk kalayan sagala rempah salila 1 jam.
- Siapkeun tipung mokaf, campur jeung tipung béas, bagikeun kana 2 mangkok sangkan tepung baseuh jeung tipung garing.
- Tambahkeun 50 ml cai jeung 1 endog kana massa tipung baseuh, campur, tambahkeun hiji ciwit uyah, bubuk coriander, bubuk cabé bodas, bubuk bawang bodas.
- Témpél tipung garing: tambahkeun saciwit uyah, bubuk ketumbar, bubuk cabé bodas sareng bubuk kaldu hayam, bubuk bawang bodas.
- Nyokot lauk marinated, gulung dina adonan tipung baseuh, grind jeung gulung dina adonan tipung garing, ngulang prosedur deui jeung ngagoreng nepi ka coklat emas, diurutkeun jeung garing.
- Sambal Mata: Panaskan bawang bombay cincang halus, lada hitam, paprika (opsional), daun jeruk, sereh, minyak, tumis semua bahan Sambal Mata, angkat. Alternatipna, panaskeun minyak, tuang minyak panas kana tipung sambal mate, aduk rata sarta sajian.
Hatur nuhun pikeun maca resep kami geus dibere dina kaca ieu. Urang ngaharepkeun nyieun Goreng Tepung Gluten Free + Sambal Matah di General Guram di luhur bakal mantuan anjeun nyieun hiji hidangan metot pikeun kulawarga / babaturan anjeun sarta jadi ide pikeun maranéhanana anu rék ngajual produk. Kuring miharep anjeun kapanggih eta mangpaat jeung senang!
0 Post a Comment
Post a Comment