Op zoek naar inspiratie voor een uniek Sambal Anti-Fail Beef Sambal recept? Internetgebruikers zijn er al aan gewend om via internet op gadgets te zoeken naar beeldinformatie die als detailinformatie kan worden gebruikt. Dus deze keer ga ik een kookgids delen over het maken van zeer smakelijke plakjes sambal matah-rundvlees. Voorbereiding is niet moeilijk en niet gemakkelijk. Bij onjuiste verwerking zijn de resultaten onbevredigend en zelfs lelijk. Terwijl een heerlijk stuk sambal matah beef een smaak en geur moet hebben waar we van kunnen genieten.
Er zijn verschillende dingen die de smaak van een plak sambal matah beef min of meer beïnvloeden, eerst van het soort ingrediënten, dan van de keuze van verse ingrediënten tot verwerking en serveren. Als je thuis een heerlijk stuk sambal matah wilt maken, hoef je je geen zorgen te maken, want als je het trucje kent, kan dit gerecht een bijzondere traktatie zijn. Hieronder ziet u een foto van Slice Beef Sambal Matah, die u als voorbeeld kunt zien.
Het aantal porties dat bereid kan worden om een plakje Sambal Matah beef te maken is 3 personen. Zorg er dus voor dat dit deel voldoende is om u en uw dierbaren van dienst te zijn.
Laten we deze keer eens proberen om zelf thuis sambal matah te koken. Door vast te houden aan eenvoudige ingrediënten, kan dit gerecht de gezondheid van uw lichaam en gezin ten goede komen. Je kunt Slice Beef Sambal Matah maken met 19 soorten ingrediënten en 6 verwerkingsniveaus. Hier is hoe het gerecht wordt bereid.
Er waren stukken vlees van de slachting van gisteren. Ik wil overdag ook wel iets vers eten, maar geen soep. Ik dacht meteen aan Sambal Matah Beef Slice. Duuuuh om de foto af te maken
Ingrediënten en kruiden voor het snijden van sambal matah beef:
- 200 g rundergehakt
- 1 theelepel margarine
- 1/4 theelepel zout
- 1/4 theelepel chilipoeder
- kruiden voor marinades
- 1 eetlepel zoete sojasaus
- 1 eetlepel druivenolie
- 1 eetlepel oestersaus
- 1/2 theelepel zout
- 1/4 theelepel chilipoeder
- toffe ingrediënten
- 4 teentjes knoflook (gesnipperd)
- 1 stengel citroengras (neem alleen het witte deel en snij af)
- 1 pak ABC ciuman garnalenpasta
- 8 rode ui teentjes
- 8 kaffir limoenblaadjes (ontbeend en in dunne plakjes)
- 10 stuks hete rode pepers
- 5 stuks rode cayennepeper (naar smaak aanpassen voor chili, ja)
- 1 citroen
Hoe kook je een plak matah beef?
- Meng stukjes rundvlees met marinade. Meng goed en laat 1-2 uur staan om de kruiden eruit te persen.
- Smelt margarine, voeg gemarineerde ossenhaas toe. Kook tot het klaar is.
- Fruit de knoflook, het citroengras en de garnalenpasta tot ze geurig zijn.
- Zet het vuur lager, voeg sjalotten, chilipepers en limoenblaadjes toe. Ook hier ging het vuur uit, gpp ja. Aangezien ik geen rauwe sjalotten kan eten, moet ik ze op het vuur koken, hehe. Als laatste kleur ik het limoensap en voeg dan zout en gemalen peper toe. smaak correctie.
- Als de smaak goed is, voeg je de plakjes rundvlees toe en meng je goed.
- met hete rijst ^^
Bedankt voor het gebruiken van het recept dat ons team hier deelt. We hopen dat de hierboven beschreven eenvoudig te maken sambal matah u zal helpen bij het bereiden van een heerlijke maaltijd voor familie of vrienden, of als inspiratiebron voor uw voedselverkoop. Hoop dat het nuttig is en veel succes!
0 Post a Comment
Post a Comment