Resep Ayam Goreng Berempah (Sambal Matah) Anti Gagal

Ayam Goreng (Sambal Matah)

Naha anjeun masih milarian inspirasi? Léngkah-léngkah basajan nyiapkeun hayam goreng anti lada (sambal matah) anu unik. Léngkah Gampang Nyiapkeun Ayam Bakar (Sambal Matah) Seueur pangguna di sabudeureun urang anu milarian Anti Gagal ayeuna, sareng meureun salah sahijina nyaéta babaturan. Jalma-jalma ngagunakeun internét dina alat pikeun milarian inpormasi ngeunaan gambar. Kali ieu, dina postingan ieu, kuring bakal ngabagikeun léngkah-léngkah kumaha gampang ngadamel Ayam Goreng Lada (Sambal Matah) anu ngeunah pisan, henteu sesah tapi henteu gampang masak. Lamun salah, hasilna bakal pikaresepeun; kanyataanna, éta condong jadi uncomfortable. Nyatana, hayam panggang anu nikmat (sambal domba) pasti aya rasa anu tiasa ngahudang napsu urang.

Seueur hal anu mangaruhan rasa Ayam Goreng Lada (Sambal Matah) sakedik deui, mimiti tina jinis bahan, teras tina pilihan bahan anu seger dugi ka cara persiapan sareng penyajian. Dimana waé anjeun, upami anjeun hoyong ngadamel Ayam Goreng Lada (Sambal Matah), tong hariwang sabab upami anjeun parantos terang trik ieu, masakan ieu tiasa janten tuangeun khusus. Di handap ieu gambar tina Hayam Panggang Lada (nyiksikan tunggal) nu bisa Anjeun pake salaku conto.

Ieu sababaraha cara anu gampang sareng merenah pikeun ngadamel Ayam Goreng Lada (Sambal Matah). Kalayan 23 bahan 6 6 léngkah masak anjeun nyiapkeun hayam panggang lada (potong tunggal). kumaha carana masak

Adun pas 😋 tapi mun hayang make sambal lain bisa oge (bisa make sambal teras/orek sambal/onon sambal).

Bahan jeung Bumbu Ayam Goreng (Easy Cut).

  1. 1 kg hayam, potong satengah sarta dikumbah ogé
  2. 100 gram tipung mayonnaise
  3. 2 endog
  4. 6 siung bawang bodas, bawang bodas (teu kudu dikupas)
  5. Rempah-rempah
  6. 4 cengkéh bawang bodas
  7. 4 bawang
  8. 1 séndok téh coriander
  9. 1 daun jeruk
  10. 2 walnuts
  11. 2 lapis kunyit
  12. dua lembar jahé
  13. lega saperti galaksi
  14. Uyah jeung bubuk bouillon secukupnya
  15. Bahan Sambal Matah:
  16. 8 lada, 2 keureut:
  17. 4 bawang bombay, 2 keureut:
  18. 2 lembar daun jeruk 2
  19. 1 batang sereh, potong 2 keureut
  20. Teras goreng 1 séndok téh
  21. 1 séndok squeezed jeruk nipis
  22. Panas 5 sendok mentega goreng
  23. cukup uyah jeung gula

Kumaha carana masak hayam goreng lada

  1. Bumbu individu (iwal jeruk master) Tambahkeun jeruk master, uyah, bubuk kaldu nepi ka rempah seungit, lajeng grind.
  2. Tambahkeun 2 endog, aduk rata, lajeng nambahkeun mayonnaise tepung jeung mix deui.
  3. Tuang potongan hayam, campur sadayana, usum secukupnya, marinate sahenteuna 30 menit (I: 1 jam).
  4. Panaskeun minyak jeung tumis hayam dina panas sedeng luhur nepi ka asak, lajeng nambahkeun bawang bodas ditumbuk, tumis nepi ka emas jeung tapis (kuring digoreng dua kali jadi nambahkeun 3 siung bawang bodas ditumbuk dina unggal loyang).
  5. Campur kabéh bahan Sambal Mate, Bigek 2 jeung sendok, tuang minyak panas, aduk rata, tungtungna tambahkeun jeruk nipis, aduk rata deui jeung pariksa rasa.
  6. Sajikan ayam goreng pedas dengan sambal mati dan nasi panas.

Hatur nuhun pikeun maca resep dina kaca ieu. Kami ngarepkeun gampang masak Ayam Goreng Lada (Sambal Matah) di luhur tiasa ngabantosan anjeun nyiapkeun tuangeun anu pikaresepeun pikeun kulawarga / réréncangan anjeun atanapi inspirasi aranjeunna pikeun ngajual tuangeun. pangalaman senang!

0 Post a Comment

Post a Comment