Masih milarian semur daging sapi anu enak pikeun malem samba anjeun? Sambel Matah resep daging sapi anu ngeunah sigana dipilarian ku sababaraha urang di sabudeureun anjeun, meureun babaturan anjeun. Jalma geus biasa ngagunakeun Internet dina ponsel pikeun meunangkeun informasi ngeunaan gambar. Sareng dina waktos ieu kuring bakal nyarioskeun ka anjeun pituduh ngeunaan cara ngadamel léngkah saderhana pikeun masak bakso anu bakal nyugemakeun létah anjeun, henteu pajeulit teuing, tapi henteu gampang. Upami perlakuan henteu leres, hasilna bakal nyugemakeun sareng dasarna henteu pikaresepeun. Nyatana, daging tuang samba anu lezat kedah ngagaduhan ambu sareng rasa anu nyugemakeun napsu urang.
Hidangan anjeun bakal ngeunaan rasa daging sapi, jinis bahan, sareng pilihan bahan seger, kumaha masak sareng ngalayanan éta. Di mana waé anjeun aya, anjeun teu kedah hariwang upami anjeun hoyong masak semur daging sapi anu lezat, sabab upami anjeun parantos terang téknik, tuangeun ieu tiasa janten tuangeun khusus. Di handap ieu poto sirah bula anjeun nu bisa Anjeun pake salaku gagasan.
Ieu sababaraha tip sareng trik praktis kumaha masak daging sambuca Mata anu siap ngamimitian. Anjeun tiasa masak stew sapi anjeun wengi ayeuna nganggo 18 bahan sareng 6 léngkah karajinan. Kieu kumaha carana masak.
Abdi hoyong tuang tuangeun anjeun, dicampur sareng daging sapi, lada pisan, dimasak ku Bu Hennessy. . #TiketGoldenBatikDelantal #CookpadCommunity_Solo #Nyiapkeun Dahar kalayan ati
Bahan sareng rempah anu dipikabutuh pikeun masak daging soré samba anjeun:
- finely rendang 1/4 sapi
- Bungbu kaléng
- 1 séndok kaldu tiram
- 1 sup kécap amis
- 1 séndok kaldu tiram
- 1 séndok minyak wijen
- 1/2 séndok téh kécap
- Cabé taneuh sacukupna
- Item Sampel peuting
- 10 bulén
- 10 cabe beureum
- 10 daun jeruk
- Batang magnolia ngan 1 dipotong
- 4 siung bawang bodas
- Lengkah 1/2 cm
- Uyah sacukupna
- Ngan saeutik gula
- 1 limun
Cara masak Sambel Matah sapi
- Potong daging kana keureut ipis pikeun soften gancang bari dahar. Tips Potong potongan daging = Lebetkeun daging sateuacan tiis, teras cabut salami 3 menit, teras potong tina és, saatos hasilna tiasa langkung ipis. Teras tumis daging salami 1-2 jam (potong dina kulkas) dugi ka rempah-rempah parantos dicampur.
- Nyiapkeun kabéh bahan kalawan squash indung finely dicincang.
- Persiapan sambal malem: 1. Panggang bawang bodas + sereh jukut jeung lentils dina minyak sarta aranjeunna bakal bau alus bari. 2. Pareuman api, tambahkeun bawang daun + daun jeruk aduk rata. 3. Tambahkeun jeruk nipis + uyah, tambahkeun gula saeutik nepi ka rata, sisihkan.
- Lemes daging nepi ka asak, tambahkeun cai saeutik jeung bumbu.
- Turunkeun panas, tambahkeun sambel tikar jeung aduk nepi ka rata.
- Sajikan dengan sangu panas, panggang loyang dengan benar
Hatur nuhun pikeun maca resep sareng tim kami. Kami ngarepkeun yén semur daging sapi sederhana di luhur bakal janten inspirasi pikeun kulawarga atanapi réréncangan pikeun nyiptakeun tuangeun anu lezat atanapi kanggo dijual. Boga usaha alus!
0 Post a Comment
Post a Comment