Resep Ikan tongkol suwir sambal matah Anti Gagal

Vis Thongkol Suvir Sambal Matah

Ben je op zoek naar een uniek recept voor heerlijke geraspte tonijn met sambal matah?, Easy Steps for Many Anti-Failed Tobacco Shredded Fish met Anti-Fail, inderdaad, de laatste tijd was de originele kit waar originalkit naar op zoek was. voor internet was het misbruik om het internet van HP te gebruiken om beeldinformatie te bekijken om ideeën te genereren. Welnu, deze keer zal ik een gids delen over hoe je het Visrecept thongkol suvir sambal matah moet serveren, wat echt heerlijk is, het is echt gemakkelijk en moeilijk. Als het verkeerd wordt beheerd, zijn de resultaten smakeloos en zal de afzender niet goed smaken. Hoewel tonijn suvir sambal matah heerlijk is, heeft het nog steeds een geur en smaak die onze smaakpapillen kunnen bevredigen.

Er zijn veel dingen die min of meer overeenkomen met de kwaliteit van de smaak, van de geraspte tonijn met sambal matah, eerst van een verscheidenheid aan ingrediënten, dan een selectie van verse ingrediënten, tot de chara om het te verwerken en te serveren. Als je mittupta wilt, hoef je je geen zorgen te maken. Geraspte tonijn met sambal matah is heerlijk van huis, want zolang je het trucje kent, kan dit gerecht een bijzonder gerecht zijn. Verder zijn er foto's over versnipperde tonijn met sambal matah die je kunt proeven.

Volgens het volgende zijn er verschillende aanbevelingen: en praktische trucs bij het verwerken van versnipperde tonijn met sambal matah die klaar is om te worden gemaakt. Je kunt geraspte tonijn met sambal matah koken met 12 soorten ingrediënten en 7 verwarmingsstadia. Hier is een stapsgewijze handleiding voor de coolste van hen.

Ongebruikelijke ingrediënten en smaakmakers voor het maken van geraspte tonijn met sambal matah.

  1. 4 makreelvissen
  2. 6 teentjes uien
  3. 2 xiong knoflook
  4. 5 grote pepers
  5. 4 stuks rauwe Kabe (volgens bleekselderij)
  6. 1 tik
  7. 2 oranje onderblad
  8. 1 tuinterras (koper)
  9. Tweede buzz:
  10. veiligheidszout
  11. Basilicumblaadjes (vuldop)
  12. Komkommer (veren hoed)

Stappen om Suvir tonijn te maken met sambal matah

  1. Bak de tonijn gaar. Dan suvir suvir of kleine plakjes
  2. Pureer de ui, knoflook, chili.
  3. Dunne plakjes serekh en dons dzheruk.
  4. Grill de garnalenpasta en maal deze vervolgens fijn met de kruiden
  5. Bak de kruiden tot ze geurig zijn Voeg vervolgens serekh en limoenblaadjes toe
  6. Voeg suiker, zout naar smaak toe. Troepen tonijn die zijn versnipperd. roer tot de kruiden gelijkmatig zijn gemengd
  7. Voeg basilicumblaadjes toe, komkommer als aanvulling.

Is dit niet school? Kan het gemakkelijk zijn? Zo maak je geraspte tonijn met sambal matah die je kunt oefenen met rum. Gelukkig proberen!

0 Post a Comment

Post a Comment