Kabarık sambal matah tarifleri için ilham mı arıyorsunuz, dilinizi şımartabilir misiniz? Muta anneleri, ilham almak için resim bilgilerini görüntülemek için cep telefonlarında interneti kullanmaya zaten alıştı. Bu sefer kabarık tarifin nasıl servis edileceğine dair bir öğretici paylaşıyorum, hazırlamak için Anti-Fail sambal matah'ı okuyun, çok zor değil ama kolay da değil. Yanlış işlerseniz, sonuçlar mülayim ve hatta tatsız arasında değişecektir. Şişkinlik sambal matah olarak kabul edilse de, damak tadımızı uyandırabilecek bir tada sahip olmayı hak ediyor.
Bir Kebungbak sambal matahının lezzet kalitesini az ya da çok etkileyen bazı şeyler vardır; bu, malzemelerin türünden başlayarak, daha sonra taze malzemelerin seçimi, nasıl servis edildiği ve nasıl hazırlandığıdır. Evde lezzetli Kebungbak chili matah yapmaya hazırsanız endişelenmenize gerek yok çünkü zaten hileyi biliyorsunuz, bu yemek özel bir muamele olabilir. Sırada, halkın görebileceği, biber sosuna benzer bir şişkinlik görüntüsü var.
İşte hazır Kebungbak sambal matları yapmak için kullanabileceğiniz bazı pratik ipuçları ve püf noktaları. 6 adımda 20 malzemeyi kullanarak Şişirilmiş Sambal Matah yapabilirsiniz. İşte yemeğin yapım aşamaları.
Yemek yapmayı bitirdiğimde midem zaten gıcırdıyor ve gıcırdıyordu, hemen pilava baktım. Fotoğraf çekmeyi unuttum o yüzden tabakta fotoğraf çektim hahahaha erkek fotoğraf çekiyorum zaten acıktım
Malzemelerle şişirilmiş sambal matah yapmak için gereken malzemeler:
- 5 uskumru
- 1 bıçak
- 1 parmak kurtarma
- 1 parmak zerdeçal
- 1 şamandıra durumu
- 4 diş kırmızı soğan
- 2 diş sarımsak
- 1/2 Amerikan çay kaşığı
- 1 gizli çay kaşığı
- yağı kızart
- Tatmak için tuz, yavru kedi, mantar suyu
- acı sos
- 6 diş kırmızı soğan
- 2 diş sarımsak
- 2 limon otu sapı, sadece beyaz
- 3 limon yaprağı
- Kuş gözlemciliği için 5 kırmızı kiraz
- Tatmak için tuz, yavru kedi, mantar suyu
- 1/4 çay kaşığı, tadı kızarmış
- Hindistan cevizi yağı yeter, bitkisel yağ yoksa o da doğrudur.
Sambal matah'ın şişmesini okuma adımları
- İlk önce balığı mide içeriğinden pullarla temizliyorum, drenajdan yıkayın, balığı limon suyuyla pürüzsüz hale gelene kadar yıkayın. Git ama uzaklara gitme kendini yalnız hissedeceksin haha
- Bir havaneli veya blender yapın, soğan, sarımsak, zerdeçal, zencefil, kimya, biber ve tuzu doğrayın, cilt bakımı milyonlarca olan bir kızın yanakları pürüzsüz olana kadar mümkün olduğunca ince doğrayın, lol.
- yağı kızdırmak renta² 3 yemek kaşığı yeterli öğütülmüş baharatları kokusu burnunuza gelene kadar kavurun sonra biraz su ilave edin reta² 3 yemek kaşığı sadece misini ekleyin gpp kullanmıyorsanız şikayet etmeyin dighat kalha değil kalha kalha balık aroması katabilirsiniz bilgisayarı kapatmakta fayda var.
- Sakinleştikten sonra balıkları baharatlarla kaplayın, masaj yapın ve rahatlayın ki balıklar rahatlasın, şaka yapıyorum! Kuru bir fare ile yaydıktan sonra fırında sıcak, teflon yoksa balığı pişene kadar pişirebilirsiniz.
- Daha sonra sambal mataha için soğanı, limon otu saplarını, kırmızı biberi, ıhlamur yapraklarını ince ince doğrayın, tuz, yavru kedi, mantar suyu ve kızarmış karides ezmesini ekleyin, karıştırın.
- Lezzet için hindistancevizi yağı / bitkisel yağı ısıtın, karıştırdıktan sonra baharat ekleyin. Jadidaaaaaaa!
Kovan sayfasında yayınladığımız tarifi paylaştığınız için teşekkürler. Yukarıdaki Mutah sambal matah Kebungbak'ın hazırlanmasının, aileniz / arkadaşlarınız için lezzetli yemekler hazırlamanıza veya yiyecek satma fikrine yardımcı olacağını umuyoruz. Merhaba Mecoba!
0 Post a Comment
Post a Comment