Leder du efter inspiration til, hvordan du nemt kan lave den perfekte single Chicken Katsu Sambal Matah?, Chicken Katsu Sambal Matah Recipe, Uplifting Tastes søges i øjeblikket af mange brugere omkring os, måske er en af dem dig. Hvis du har oplysninger, bedes du kontakte internettet. Denne gang vil jeg dele en tutorial om, hvordan man serverer Kylling Katsu Sambal Matah Anti-Fail for at gøre det ikke sulun, men heller ikke gamer. Hvis du vælger den forkerte, vil resultaterne være smagløse og faktisk have en tendens til at være ubehagelige. Også selvom den lækre Kylling Katsu Sambal Matah skal have en aroma og smag, der provokerer vores smagsløg.
Der er mange ting, der har ringe indflydelse på kvaliteten af smagen af Kylling Katsu Sambal Matah, først fra typen af ingredienser, derefter valget af friske ingredienser, til hvordan man tilbereder og serverer det. Ingen grund til bekymring, hvis du vil tilberede lækker Kylling Katsu Sambal Matah derhjemme, for så længe du kender tricket, kan denne ret være en speciel ret. Dernæst er et billede om Kylling Katsu Sambal Matah, som du kan se indsigten.
Nå, denne gang, lad os prøve, lad os forberede Chicken Katsu Sambal Matah selv derhjemme. Brug det sammen med dig, men ikke med din partner eller medlemmer. Kylling Katsu Sambal Matah Du kan downloade 16 kommentarer eller 3 sange fra vores fællesskab. Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige.
Ingredienser til krydderier brugt til at tilberede Kylling Katsu Sambal Matah:
- 1 par hele kyllingebryst, hver" skåret i halve (alle 4 stk.)
- 1 tsk. N.Hvidt pulver
- 1 tsk østerssauce
- Anden peber og salt
- Til overtræk (til dejen):
- 2 spsk Munjung instant kryddermel, opløs det med lidt vand
- Tør brødkrummerne
- Sambal Matah (rør sammen):
- 4 rødløg, skåret i skiver
- 2-3 stilke serekh, tag den hvide del, skær i skiver
- lige så meget som djævlens chili & grøn chili
- 1/2 tsk top
- 1 Frugtlimousine, tag vandet
- den anden er Haram og granuleret sukker
- 3-4 spsk varm madolie (jeg bruger kokosolie)
- Hurtig smeltet ost/mozzarella, skåret i stykker
Trin til at forberede kylling Katsu Sambal Matah
- Overtræk kyllingen med alle ingredienserne, opbevar i køleskabet i mindst 30 minutter, læg kyllingen i belægningsblandingen, og overtræk derefter med ogi apurrak. Sørg for, at alle kyllingedele er jævnt dækket med hlebnye kroshki. Opbevar køleskabet i mindst 1 time
- Steg kyllingen til den er gennemstegt, gyldengul. Løft og dræn.
- Servering: Forbered katsu-fadet med ris og kylling. Giv den revne quickmelt ost oven på kyllingen, putz-torch et stykke tid og læg derefter sambal matah ovenpå. sammen med frisk citron
Hvordan? Hvad med Easy? Det er også et spørgsmål om timing. Forhåbentlig nyttig og held og lykke!
0 Post a Comment
Post a Comment