Masih milarian inspirasi resep sotong goreng / tepung cumi unik ieu? , Cara Mudah Membuat Tepung Goreng Cumi / Sambal Matah Cumi, Enak ayeuna nuju milarian rerencangan di sabudeureun urang, meureun salah sahijina. Ibu-ibu ngora geus biasa ngagunakeun internét pikeun alat-alat pikeun ménta informasi ngeunaan gambar nu bisa dijadikeun representasi a. Dina postingan ieu kuring bakal nunjukkeun ka anjeun tutorial cara ngadamel tipung goreng / sampel cumi Matah, ngeunah pisan, henteu teuas teuing tapi ogé teuas. Upami dirawat kalayan henteu leres, hasilna bakal hampang sareng henteu pikaresepeun. Sedengkeun Tepung Cumi Goreng/Matah Sampel cumi-cumi anu lezat kudu mibanda ambu jeung rasa anu mampuh ngahudangkeun rasa.
Aya sababaraha hal anu rada mangaruhan kana rasa cumi goreng polos/tipung cumi, mimitina dumasar kana jenis bahanna, tuluy ku pilihan bahan-bahan anu seger, cara masak jeung ngalayanan. Entong hariwang upami anjeun hoyong masak cumi goreng anu enak tina tipung sambal / kasur di bumi, sabab upami anjeun terang trikna, masakan ieu tiasa khusus. Di handap ieu aya poto conto cumi goreng tina kasur tipung/cumi nu bisa dijadikeun inspirasi.
Jumlah porsi anu bisa diasupan pikeun nyiapkeun tipung tina cumi goreng/Sambal Matah Cumi, nyaéta 3-4 porsi. Janten pastikeun jasa ieu cekap pikeun masihan anjeun sareng anu dipikacinta.
Tah waktos ieu, hayu urang cobian, hayu urang masak di imah tepung cumi goreng / sampel cumi Matah. Kalayan bahan-bahan anu sederhana, piring ieu tiasa ngabantosan ngajaga kaséhatan awak sareng kulawarga anjeun. Anjeun tiasa ngadamel tikar basajan sareng goreng cumi / tipung cumi nganggo 23 bahan anu béda sareng 10 léngkah. Ieu kumaha carana masak piring.
Cumi-cumi anu teksturna renyah, cocok kanggo jajanan atanapi tiasa kanggo sangu rerencangan. Bisa dicampurkeun jeung saos pedas atawa saos pedas séjén pikeun rasa 😊
Bahan-bahan sareng rempah-rempah pikeun persiapan tipung tina cumi goreng / cumi Matah polos:
- 300 gram cumi
- 1 séndok téh baking powder
- 1 séndok uyah
- bubuk cet
- 1/2 bodas endog
- 5 sendok tipung jeung protéin sedeng
- 5 séndok jagong
- 2 siung bawang bodas, keprek
- 1 séndok kecap / kecap + jeruk nipis
- 1 séndok bubuk cabe
- 1/4 séndok téh uyah
- 1/4 séndok téh lada
- 1 séndok téh rempah
- tipung garing
- tipung protéin sedeng
- aci jagong
- 1 séndok téh baking powder
- Panon simpé
- keresek
- daun bawang
- kanopi ti panonpoé
- daun linden
- bumbu
Léngkah-léngkah nyieun tipung tina kasur cumi goreng / cumi polos
- Mesek squash, ngilu jeung potong
- Campur cumi jeung uyah jeung baking powder, aduk nepi ka busa, antosan 20 menit
- Sanggeus 20 menit, bilas cumi-cumi nepi ka beresih, tuluy garing
- Ngagabungkeun cumi jeung lapisan jeung aduk nepi ka rata
- Campur kabéh bahan tipung garing dina mangkok misah
- Gulingkeun cumi hiji-hiji dina tipung garing
- Panaskeun minyak, tuluy tumis cumi-cumi dina panas luhur salila 1-2 menit, tuluy solokan
- Pikeun saos, rendang kabéh bahan
- Panaskeun minyak sareng tumis sakedik
- Campur minyak panas jeung keureut cabe jeung bahan séjén. Réngsé
Hatur nuhun pikeun maca resep anu tim kami nampilkeun dina situs ieu. Mudah-mudahan cara masak cumi goreng / Tepung Tepung Sambal Matah di luhur tiasa ngabantosan anjeun masak tuangeun anu lezat pikeun kulawarga / babaturan anjeun atanapi janten sumber inspirasi kuliner. Sing salamet!
0 Post a Comment
Post a Comment