Resep Cumi Goreng Tepung / Calamari Sambal Matah Anti Gagal

Goreng cumi-cumi ku tipung / tikar cumi sederhana

Masih milarian inspirasi resep sotong goreng / tepung cumi unik ieu? , Cara Mudah Membuat Tepung Goreng Cumi / Sambal Matah Cumi, Enak ayeuna nuju milarian rerencangan di sabudeureun urang, meureun salah sahijina. Ibu-ibu ngora geus biasa ngagunakeun internét pikeun alat-alat pikeun ménta informasi ngeunaan gambar nu bisa dijadikeun representasi a. Dina postingan ieu kuring bakal nunjukkeun ka anjeun tutorial cara ngadamel tipung goreng / sampel cumi Matah, ngeunah pisan, henteu teuas teuing tapi ogé teuas. Upami dirawat kalayan henteu leres, hasilna bakal hampang sareng henteu pikaresepeun. Sedengkeun Tepung Cumi Goreng/Matah Sampel cumi-cumi anu lezat kudu mibanda ambu jeung rasa anu mampuh ngahudangkeun rasa.

Aya sababaraha hal anu rada mangaruhan kana rasa cumi goreng polos/tipung cumi, mimitina dumasar kana jenis bahanna, tuluy ku pilihan bahan-bahan anu seger, cara masak jeung ngalayanan. Entong hariwang upami anjeun hoyong masak cumi goreng anu enak tina tipung sambal / kasur di bumi, sabab upami anjeun terang trikna, masakan ieu tiasa khusus. Di handap ieu aya poto conto cumi goreng tina kasur tipung/cumi nu bisa dijadikeun inspirasi.

Jumlah porsi anu bisa diasupan pikeun nyiapkeun tipung tina cumi goreng/Sambal Matah Cumi, nyaéta 3-4 porsi. Janten pastikeun jasa ieu cekap pikeun masihan anjeun sareng anu dipikacinta.

Tah waktos ieu, hayu urang cobian, hayu urang masak di imah tepung cumi goreng / sampel cumi Matah. Kalayan bahan-bahan anu sederhana, piring ieu tiasa ngabantosan ngajaga kaséhatan awak sareng kulawarga anjeun. Anjeun tiasa ngadamel tikar basajan sareng goreng cumi / tipung cumi nganggo 23 bahan anu béda sareng 10 léngkah. Ieu kumaha carana masak piring.

Cumi-cumi anu teksturna renyah, cocok kanggo jajanan atanapi tiasa kanggo sangu rerencangan. Bisa dicampurkeun jeung saos pedas atawa saos pedas séjén pikeun rasa 😊

Bahan-bahan sareng rempah-rempah pikeun persiapan tipung tina cumi goreng / cumi Matah polos:

  1. 300 gram cumi
  2. 1 séndok téh baking powder
  3. 1 séndok uyah
  4. bubuk cet
  5. 1/2 bodas endog
  6. 5 sendok tipung jeung protéin sedeng
  7. 5 séndok jagong
  8. 2 siung bawang bodas, keprek
  9. 1 séndok kecap / kecap + jeruk nipis
  10. 1 séndok bubuk cabe
  11. 1/4 séndok téh uyah
  12. 1/4 séndok téh lada
  13. 1 séndok téh rempah
  14. tipung garing
  15. tipung protéin sedeng
  16. aci jagong
  17. 1 séndok téh baking powder
  18. Panon simpé
  19. keresek
  20. daun bawang
  21. kanopi ti panonpoé
  22. daun linden
  23. bumbu

Léngkah-léngkah nyieun tipung tina kasur cumi goreng / cumi polos

  1. Mesek squash, ngilu jeung potong
  2. Campur cumi jeung uyah jeung baking powder, aduk nepi ka busa, antosan 20 menit
  3. Sanggeus 20 menit, bilas cumi-cumi nepi ka beresih, tuluy garing
  4. Ngagabungkeun cumi jeung lapisan jeung aduk nepi ka rata
  5. Campur kabéh bahan tipung garing dina mangkok misah
  6. Gulingkeun cumi hiji-hiji dina tipung garing
  7. Panaskeun minyak, tuluy tumis cumi-cumi dina panas luhur salila 1-2 menit, tuluy solokan
  8. Pikeun saos, rendang kabéh bahan
  9. Panaskeun minyak sareng tumis sakedik
  10. Campur minyak panas jeung keureut cabe jeung bahan séjén. Réngsé

Hatur nuhun pikeun maca resep anu tim kami nampilkeun dina situs ieu. Mudah-mudahan cara masak cumi goreng / Tepung Tepung Sambal Matah di luhur tiasa ngabantosan anjeun masak tuangeun anu lezat pikeun kulawarga / babaturan anjeun atanapi janten sumber inspirasi kuliner. Sing salamet!

0 Post a Comment

Post a Comment