Hoyong milarian léngkah-léngkah saderhana pikeun ngadamel hayam goreng khusus sareng saos konéng antiseptik? Jalma biasa ngagunakeun internét pikeun ngagunakeun inpormasi gambar salaku alat. Dinten ieu abdi bade masihan anjeun hiji tutorial ngeunaan kumaha carana masak hayam stewed cabe dipasang pikeun resep hayam nu teu teuas teuing nyieun, tapi teu gampang ogé. Upami palsu, hasilna bakal kerung sareng teu pikaresepeun. Nyatana, hayam amis kedah gaduh ambu sareng rasa anu saé kalayan samba konéng anjeun.
Aya sababaraha hal leutik anu saeutik pangaruhna kana kualitas sambal goreng hayam: mimiti bahan, lajeng pilihan bahan seger, kumaha aranjeunna diolah jeung dilayanan. Dimana wae anjeun, tong hariwang upami anjeun hoyong ngadamel hayam goreng anu enak sareng sambel cabe koneng upami anjeun terang resepna, sabab piring ieu tiasa janten tuangeun anu istimewa. Teras aya gambar hayam goreng sareng cabe koneng anu tiasa janten inspirasi.
Jumlah masakan hayam goreng jeung cabé konéng peuting téh 5 hidangan. Janten pastikeun bagian ieu cukup ageung pikeun nyayogikeun anjeun sareng anu dipikacinta.
Di dieu aya sababaraha cara basajan tur praktis masak hayam goreng samba konéng sapeuting. Anjeun tiasa ngadamel samba hayam goreng konéng peuting kalayan 24 bahan sareng 4 léngkah. Ieu léngkah-léngkah pikeun ngadamel piring.
Gampang, amis tur populér di imah masak
Bahan jeung bumbu nu diperlukeun pikeun nyieun hayam goreng sambel cabe konéng
- 1 kg dada hayam atawa rasa
- Uyah sacukupna
- tipung sup
- 1 séndok gula tipung
- Minyak cukup pikeun ngagoreng hayam
- rempah alus;
- 8 bawang bodas
- Bawang bodas 5 sihung
- 1 séndok tina cornmeal Anggang
- 1 nyiksikan tina bel cabé
- 1 nyiksikan jahé
- Bagian 1 Galangal
- 1 batang sereh, potong-potong
- bumbu jeung bungbu
- 3 landak laut
- 3 lembar daun jeruk
- Sore Sambal Matah-
- 7 bawang bodas
- Rét kabina-bina
- daun linden
- sereh
- sapotong gula
- saciwit uyah
- Sup hayam
Cara masak hayam goreng sambel cabe
- Kumbah hayam, nempatkeun kana panci, teras tambahkeun rempah taneuh, uyah, gula, baking powder, daun salam jeung zest jeruk. Kulub cai nepi ka ngaleutikan sarta ngagolak
- Sambal Matah: Potong leutik kabéh bahan, nempatkeun kana mangkok, tambahkeun gula saeutik, uyah jeung bumbu atawa gaul nepi ka rata.
- Sanggeus hayam asak, panaskeun minyak nepi ka coklat emas, solokan cai.
- Sajikan sore hari dengan sangu, lentil dan sambal.
resep ieu? Ieu gampang, katuhu? Anjeun tiasa latihan di imah kumaha masak hayam goreng jeung cabé konéng sapeuting. Ngajalankeun sarta seneng-seneng!
0 Post a Comment
Post a Comment