Adakah anda sedang mencari Katsu Sambal Matah Egg Krispy Idea, unik sedap, cara membuatnya mudah? Orang ramai sudah terbiasa menggunakan internet untuk telefon pintar memaparkan maklumat imej sebagai idea. Disiarkan pada masa itu saya akan berkongsi dengan anda langkah-langkah bagaimana untuk menyediakan sambal ketsu yang sangat lazat Untuk menyediakan kuning telur petang anda tidak sukar, tetapi ia tidak mudah. Jika tersalah buat, hasilnya tidak memuaskan atau manis. Sambal matah kuning telur yang sedap pasti ada aroma dan rasa yang memenuhi selera kita.
Terdapat banyak faktor yang mempengaruhi rasa kuning telur sambal matah, yang pertama adalah bahan-bahan, kemudian pilihan bahan-bahan segar, dan cara penyediaan dan penyajiannya. Tidak kira di mana anda berada, jangan risau jika anda ingin menyediakan hidangan telur rangup Katsu Sambal Matah yang lazat, kerana jika anda sudah tahu resipinya, hidangan ini boleh menjadi yang istimewa. Di bawah adalah gambar Telur Krispy Katsu Sambal Matah yang boleh anda jadikan cermin.
Nah, kali ini kita akan cuba, jom, buat Sambal Matah Katsu Telur Rangup di rumah. Dengan memudahkan diet, diet ini akan sangat bermanfaat dalam memastikan tubuh anda sihat sekeluarga. Anda boleh menyediakan Sambal Matah Katsu Rangup Telur menggunakan 17 bahan dan 8 langkah. Berikut ialah cara menyediakan makanan.
Makan telur ibarat makan ayam..sebab rangup dan manis, ketagih. Kami doakan anda berjaya dan cepat. Jangan biarkan sisik terus makan.
Telur Rangup - Bahan-bahan Katsu Sample Matah untuk membuat Telur Kucing Rangup.
- kuning telur;
- 2 biji telur, dipukul sedikit
- garam secukupnya
- pengikat kering
- 3 sudu besar tepung universal
- 1 sudu besar tepung jagung
- bahan pengikat basah
- 3 sudu besar tepung universal
- 1 sudu besar tepung jagung
- air secukupnya
- Musnahkan input Sambal Matah-
- 4 ulas bawang putih, dikisar
- 6 keping lada benggala merah, dihiris
- Keluarkan 3 helai daun oren dari lubang dan potong menjadi kepingan.
- 1 buah oren diperah
- 1/2 sudu besar lentil masak
- Untuk merasai butiran gula, garam dan jus cendawan.
Langkah-langkah membuat Katsu Sambal Matah Telur Rangup
- Masukkan garam dan jus cendawan.
- Panaskan Teflon, kemudian kuning telur, dan kacau di tengah sehingga menjadi perang sedikit.
- Telur goreng dipotong separuh.
- Sediakan tepung basah dan tepung kering, gaul setiap satu dalam mangkuk yang berasingan, kemudian celupkan telur ke dalam tepung basah dan edarkan ke atas tepung kering dua kali... Letakkan tepung di atas permukaan dan doh akan kelihatan lebih licin apabila ia terbentuk. ayam
- Goreng sedikit dalam minyak panas, tolak hingga kuning, jangan lupa gunakan api kecil, sejukkan dan matikan.
- Sediakan makan malam anda, potong semua bahan menjadi bulatan, masukkan gula tepung, tepung, garam, jus dan jus oren, gaul rata dan tekan perlahan-lahan.
- Kemudian bilas dengan minyak suam
- Letakkan telur di atas loyang dan letakkan sambal oatmeal di atas ... kuning telur sudah siap ... makan nasi segar lebih manis.
Hmm adakah mereka? bukan mudah? Jadi sediakan Sambal Matah Katsu Rangup Telur yang boleh anda amalkan di rumah. Selamat berusaha!
0 Post a Comment
Post a Comment