Resep Egg Katsu Sambal Matah Anti Gagal

Dim katsu sambal matah

Leder du efter enkle og unikke æg katsu sambal matah æg? Billedinformation har inspireret folk, der er vant til at bruge internettet. I dette indlæg vil jeg dele Matah Anti-Fail Preparation Guide til at forberede det med Dim Katsu Sambal, det er ikke svært, og det er heller ikke nemt. Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte mig. Æg Katsu Sambal Matah på den anden side tilbyder en meget rig aroma og smag.

Fra typen af ​​ingredienser til udvælgelse, forarbejdning og servering af friske ingredienser, mange ting påvirker smagskvaliteten af ​​katsu ingredienser matah æg. Uanset hvor du er, skal du ikke bekymre dig, hvis du er klar til at tilberede en lækker katsu sambal matah æg, medmindre du kender teknikken til, at denne ret kan være en unik ret. Dernæst er et billede af Dim Katsu Sambal Matah, som du kan se for ideer.

Hvis du har nogle tips og tricks til at øve Katsu Sambal Matah Dim, så læs nedenfor. Du kan tilberede æg katsu sambal matah ved hjælp af 19 ingredienser og 6 tilberedningstrin. Her er trinene til at lave en ret.

Denne uges Jenkpeda-kokmøde vandt mbaa @ puteri_jasmine91. Denne gang lavede jeg æggekage med Sambal Matah opskrift, Miss Puteri, det er første gang jeg prøvede at spise Sambal Matah, det var lækkert og meget godt. . Kilde: @ puteri_jasmine91 # CookmemberGenkPeda2_Puteri #GenkPejuangDapur #GenkPeda_Eksis #CookpadCommunity_Jakarta # RamadanCamp_Misi4 #PejuangGoldenBatik Voorskoot # Week09

Ingredienser og krydderier brugt til at tilberede Katsu Sambal Matah-æg:

  1. 2 genstande
  2. 1/2 tsk salt
  3. Tilstrækkeligt infusionspulver
  4. Mel:
  5. 4 spsk hvedemel
  6. 1 spsk majsstivelse
  7. 1/2 spsk sort peberpulver
  8. 1/4 spsk koldt pulver
  9. Nok luft
  10. Tilstrækkeligt vandmåltid
  11. Rou Chili Sous:
  12. 8 rødløgsfrø (hakket)
  13. 12 røde peberfrugter (hakket)
  14. 1 citronstilk (skåret i skiver)
  15. 4 citronblade (skåret i skiver)
  16. 1/2 rejepasta (bagværk)
  17. 1 appelsin (pres saften)
  18. Salt, sukker, sauce efter smag
  19. 3-4 spsk varm olie

Trin til at forberede æg katsu sambal matah

  1. Rør salt, salt og peber i, til det er glat
  2. Varm en teflonpande op og steg som en æggekage, fjern den, hvis den er kogt, og afdryp den
  3. Forbered mel, majsstivelse, pulveriseret bouillon og sort peberpulver, tilsæt nok vand til at blande godt, indtil der ikke er krummer (mel er ikke en fødevare). Læg derefter den stegte talg i blød i melblandingen, indtil den dækker overfladen.
  4. Fordel derefter brødkrummerne til det hele er dækket og steg til fremtiden
  5. Lav en Sambal Matah: Tilsæt alle de hakkede ingredienser, sukker, salt, sovs, rejepasta og appelsinjuice, rør og kværn. Skyl derefter med varm olie, rør rundt
  6. Efter at have skåret ægget i skiver og lagt det på tallerkenen, hældes det over matah-saucen og serveres.

Den vigtigste del af opskriften er, at du også kan bruge den. Vi venter på den nemme tilberedning af ovenstående æg katsu sambal matah, så du kan hjælpe med at tilberede måltider eller få din ven/familie/venner med i madlavningsbranchen. Forhåbentlig hjælpsom og held og lykke!

0 Post a Comment

Post a Comment