Resep Ayam sambel matah Anti Gagal

Sambel Ayam Kurban

Pilari ide pikeun ngadamel sambel tina daging hayam, anu ngeunah pisan? Kusabab gampang masak Sambel Peuncit Anti Gagal Hayam, loba di sabudeureun urang ayeuna néangan babaturan, salah sahiji nu bisa jadi sobat. Pamaké Internét parantos biasa ngagunakeun Internét dina alatna pikeun kéngingkeun inpormasi gambar anu inspiratif. Sareng waktos ieu, kuring bakal ngabagi pituduh ngeunaan cara ngadamel Resep Ayam Sambel Matah anu lezat, anu henteu sesah, tapi henteu gampang. Lamun mishandled hasilna bakal unsatisfactory, malah aranjeunna condong jadi pikaresepeun. Nyatana, sambel hayam anu nikmat kedah ngagaduhan ambu anu pikaresepeun: rasa.

Aya sababaraha hal anu mangaruhan kualitas rasa lawon samba ayam saeutik leuwih, mimiti jenis bahan, teras pilihan saméméh masak sarta ngalayanan bahan seger. Dimana wae anjeuna, upami anjeun hoyong masak hayam sambela anu nikmat, tong hariwang, sabab salami anjeun terang trikna, ieu masakan tiasa janten tuangeun anu istimewa. Ieu di handap aya gambar korban Ayam Sambel anu tiasa anjeun pake salaku sudut pandang.

Jumlah saham anu dipotong pikeun korban Ayam Sambel aya 2 urang. Ku alatan éta, pastikeun yén bagian ieu cukup pikeun anjeun - leuwih anjeun dipikacinta.

Muhun, waktos ieu urang nyobian, hayu urang masak sambel domba jeung hayam di imah. Ku ngajaga bahan basajan, kadaharan ieu bisa mantuan ngajaga awak urang sehat. Anjeun tiasa ngadamel samba tina daging hayam nganggo 9 jinis bahan և 5 tahap masak. Ieu tahapan masak.

Bahan-bahan sareng rempah-rempah anu dianggo pikeun nyiapkeun kurban Ayam Sambel.

  1. 1/4 dada hayam
  2. 6 sendok tipung
  3. 1 endog
  4. 10 bulén
  5. 4 siung bawang bodas
  6. 10 cabé panas
  7. 2 daun jeruk
  8. 1 séndok téh jus jeruk
  9. gula և uyah secukupnya

Cara masak ayam sambe matah

  1. Rendang halus dada hayam. Rub ku uyah saeutik. ngabatalkeun
  2. Campur tipung, endog, uyah jeung cai saeutik. Viskositas tiasa diperkirakeun.
  3. Gulingkeun potongan hayam dina campuran tipung sareng tumis dugi ka asak.
  4. Pikeun saos: finely dicincang bawang, bawang bodas, cabe, zest jeruk! tuluy tumis dina minyak saeutik. Tambahkeun uyah jeung gula Jus jeruk. (goreng tapi goreng)
  5. Kulub béas bodas dina mangkok. teras potong hayam sareng kumbah sareng saos.

Hatur nuhun pikeun ngagunakeun resep dibere dieu. Urang ngaharepkeun persiapan basajan tina hayam sambel matah disebutkeun di luhur bakal mantuan Anjeun nyiapkeun hidangan metot pikeun kulawarga/babaturan atawa mere ilham Anjeun pikeun ngajual kadaharan. Kuring miharep anjeun manggihan eta mangpaat: senang!

0 Post a Comment

Post a Comment